10 băi în a căror amenajare a fost folosit candelabrul

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Candelabrul este acel element de decor folosit cu precădere în perioada în care bunicii noştri au crescut, şi aducea o notă de eleganţă şi rafinament oricărei locuinţe. Şi acum candelabrul a rămas la modă, însă sub o altă înfăţişare. Acesta nu mai este amplasat în living sau în dormitor, ci chiar în baie, spaţiul cel mai intim din întreaga locuinţă, în care nu trebuie exces de eleganţă sau decoraţiuni sofisticate. Cu toate acestea, sunt oameni care optează pentru un candelabru în baie, considerându-l foarte… Şic!

10 bai cu candelabru (1)

Picture 1 of 10

Candelabre pentru băi fabuloase

Ce poate fi atât de fabulos la o baie? Baia nu este un simplu spaţiu din locuinţă, ci un loc în care vă relaxaţi, vă bucuraţi de intimitate, dar se spune că acolo vă vin şi cele mai bune idei. Fie că sunteţi adeptul băilor relaxante cu spumă, a duşurilor rapide sau a îngrijirii corporale zilnice vreme de câteva zeci de minute fără a fi deranjat, baia este locul ideal pentru aceste acţiuni. Şi ce poate fi mai glossy şi mai fashion decât un candelabru în baie? Strălucirea acestuia vă poate aprinde beculeţele şi ideile bune nu încetează să apară….

Încălcaţi regulile de design interior amplasându-vă un candelabru în baie!

Credeţi că nu este recomandat să aveţi un candelabru în baie şi că numai aplicele sunt acceptate? Obişnuiaţi să criticaţi oamenii care recurgeau la astfel de soluţii, crezând că acesta este doar un moft? După ce veţi vedea aceste minunate fotografii cu cele 10 băi în care există un candelabru şi acesta arată excepţional, vă veţi schimba complet opinia şi chiar vă veţi dori un asemenea stil de decorare extravagant şi rafinat! Candelabrul nu mai este doar elementul tradiţional de design pentru case cu pretenţii, ci conferă băii dvs. un aspect deosebit.

Candelabru tradiţional într-o baie modernă sau candelabru modern într-o baie clasică

Indiferent de opţiunea dvs., această metodă de decorare şi amenajare a băii îi conferă un aer extravagant, minunat! Băile mai luxoase nici nu trebuie să facă cunoştintă cu aplicele! Este ca şi cum te-ai încălţa cu teneşi într-o rochie pretenţioasă sau la un costum select! De asemenea, băile tradiţionale, fără nimic deosebit, au nevoie de un plus de eleganţă şi rafinament, pentru a deveni spaţiul perfect de relaxare!

Candelabrul conferă o textură deosebită spaţiului băii

Nu toate băile trebuie amenajate după revistele şi tendinţele actuale. Puteţi să căutaţi şi artificii care vă transformă această minunată cameră într-un budoar fascinant, în care vă puteţi aranja ori de câte ori plecaţi în oraş, adăugând un plus de strălucire chiar din momentul în care aţi aprins lumina. Colorate sau clasice, pretenţioase sau moderne, cu cristale sau simple, candelabrele vor fi apreciate atât de membrii familiei cât şi de musafiri, de îndată ce vor pune piciorul în baie! Vă propunem să vă delectaţi cu câteva fotografii minunate şi inspiraţionale care înfăţişează băi în care sunt montate candelabre minunate!

 

Arhitectura: Natalie Clayman Design, Emily Henderson, House to home UK, Walter Powell, Country Living.

Sursa Foto: Emily Henderson, HGTV, Desire to inspire, Fantastic Frank, Dixie Delights.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *