100 de băi pentru oameni moderni

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Baia este singurul loc din toată casa în care ne simţim efectiv bine. În baie putem să ne bucurăm de un duş relaxant, de o baie cu spumă, de intimitate şi confort. În baie nu petrecem foarte mult timp de-a lungul zilei, însă timpul petrecut trebuie să fie de calitate. Amenajarea unei băi spune multe despre proprietarii locuinţei şi despre personalitatea acestora. În fond, în baie ne începem ziua, şi tot acolo o şi terminăm, cu rutina zilnică ce include perierea dinților, spălarea feţei, etc. Baia trebuie să fie un spaţiu viu, luminos, curat. Deşi pare dificil de amenajat, baia este singura încăpere din casă în care ne putem pune imaginaţia la contribuţie.

amenajare baie2

Picture 1 of 19

Cât de mult efort implică amenajarea băii?

Baia este locul în care trebuie să depozităm cosmetice, produse pentru casă, produse de curăţenie, haine murdare, aşadar trebuie să îmbinăm utilul cu esteticul pentru a obţine un spaţiu perfect! Baia o puteţi transforma într-un spaţiu cald, primitor, sau dimpotrivă într-un spaţiu rece. Unii oameni optează pentru culori tari în baie, culori vesele, care se îmbină perfect cu obiectele de mobilier şi cu obiectele sanitare, cu gresia, în vreme ce alţii preferă culorile pastelate, fade. Mai mult decât atât, aveţi posibilitatea de a lăsa baia complet albă, pentru senzaţia de spaţialitate, de curat, de frumos, şi să completaţi cu o plantă minunată. În vreme ce unii preferă cada, alţii sunt mari fani ai duşului, şi îşi instalează în baie ceea ce au nevoie.

Amenajări baie în imagini – motiv de inspiraţie

Dacă încă nu v-aţi hotărât cum vreţi să arate baia dvs., dacă nu aţi avut timp până acum să răsfoiţi revistele de specialitate, sau să staţi ore în şir pe site-uri şi să căutaţi cele mai bune idei în acest sens, lăsaţi-vă purtat de val şi consultaţi o galerie foto completă şi complexă unde veţi găsi numeroase idei de amenajare a băii. Astfel nu va mai trebui să apelaţi la specialişti care să vă dea sfaturi profesionale şi să vă ceară o mulţime de bani în schimbul acestor servicii. Învăţaţi să vă amenajaţi spaţiul pe care îl aveţi la dispoziţie în baie într-o manieră inedită, pe placul dvs. şi al familiei. Fotografiile de inspiraţie reprezintă modele de băi mari sau mici, elegante, rafinate, sau dimpotrivă simple, dar cu mult bun gust amenajate!

sursa foto – pinterest.com

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *