Aceeaşi baie, 3 stiluri de amenajare interioară

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

V-aţi gândit vreodată că baia dvs. poate arăta altfel, că puteţi adăuga un strop de culoare sau o puteţi renova în stilul dvs. propriu cu ajutorul unui specialist, pentru a avea un aspect deosebit? Nu vă atrage deloc această încăpere şi aţi prefera să fiţi în oricare altă cameră a locuinţei, dar aici sunteţi forţat de împrejurări să petreceţi câteva zeci de minute zilnic? Luaţi-vă inima-n dinţi şi creaţi-vă propriul colţişor de relaxare, de linişte, în care să fiţi numai dvs. cu gândurile dvs. şi să vă vină cele mai bune idei făcând o baie relaxantă sau un duş. Să vedem exemplul acestei băi, amenajată în trei stiluri diferite!

aceeasi baie 3 stiluri1

Picture 1 of 7

Stilul de amenajare interioară al băii numărul 1 – Visul Boem al anilor 80

Titlul sună excelent, iar dacă priviţi fotografiile, acestea înfăţişează o baie elegantă, în care se regăsesc totuşi elemente naturale, precum coşurile împletite şi plantele, menţinând un aspect frumos al încăperii, departe de banalitatea pe care o pot conferi elementele alb-negru. Cei care optează pentru un stil de amenajare interioară a băii precum acesta sunt persoane conservatoare dar totodată îndrăzneţe, care ştiu că formele abstracte deosebite pot crea idei neobişnuite.

Stilul de amenajare interioară al băii numărul 2 – uşor eclectic

Fără o introducere prea amănunţită, facem cunoştinţă cu stilul numărul doi de amenajare interioară a băii disponibile, surprinsă de fotografa Ashley Poskin, în care ne sunt înfăţişate mai multe elemente variate a unor stiluri diferite, aduse toate în acelaşi loc, într-o ordine perfectă. Stilul numărul doi este pe placul celor care intră în baie cu scopul de a se relaxa, de a fi înconjuraţi de o atmosferă armonioasă, cu elemente artistice şi plante minunate.

Stilul de amenajare interioară al băii numărul 3 – vesel şi luminos

 Cel de-al treilea stil de amenajare a băii va fi cu siguranţă pe placul doamnelor. Acesta implică o explozie de lumină şi culoare, elemente florale şi decoraţiuni vii. Numeroase plante vor împrospăta de fiecare dată aerul băii şi elementele de decor în culori vii şi luminoase vor reuşi să vă scoată din stările de spirit negative.

Amenajaţi-vă şi dvs. baia într-o manieră pe placul dvs. şi al membrilor familiei

Fie că sunteţi o persoană mai conservatoare, mai veselă, mai optimistă, fie că adoptaţi un stil cât mai artistic sau, mai degrabă nonconformist, în aceste fotografii minunat realizare vă puteţi regăsi preferinţele în materie de amenajări interioare a băii dvs. Inspiraţi-vă din aceste minunate imagini şi cu siguranţă veţi avea o baie de vis!

sursa foto:  Ashley Poskin

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *