Ce lavoare se potrivesc într-o baie mică?

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Amenajarea unei băi cu suprafață redusă este o provocare foarte mare. Ştii că aceasta nu este perfect funcţională fără vas WC şi lavoar.

Dacă în cazul băilor mari variantele sunt nelimitate, altfel stau lucrurile într-o baie mică. Totuşi, cu ajutorul partenerilor de încredere, alegerea poate fi chiar plăcută, deoarece există o gamă largă de variante care se încadrează în orice spațiu disponibil. În continuare vom descoperi ce tipuri de lavoar de la NeaKaisa poţi integra într-o baie mică.

Ce lavoare recomandă NeaKaisa

Sanitarele disponibile în acest magazin nu sunt doar funcționale, dar au estetică ridicată. În categoria lavoare, pot fi descoperite lavoare incastrate, lavoare freestanding, lavoare cu montare pe blat, lavoare cu montare pe mobilier şi lavoare cu montare sub blat.

Pentru băile mici sunt potrivite lavoarele cu montare pe blat, acestea sunt versatile şi reprezintă o soluție cu design modern. Pot fi selectate lavoare ceramice cu forme asimetrice care conferă un aer deosebit încăperilor, sau pot fi alese lavoare cu forme regulate pentru o amenajare minimalistă. Blatul pe care sunt așezate poate avea și funcție de depozitare dacă este așezat pe un dulap suport. 

Dacă vorbim de băi mici, fiecare centimetru trebuie atent organizat. Cu un lavoar freestanding Rune Freya, ai garanția că baia ta va fi cu adevărat deosebită. Un astfel de accesoriu aduce un aer modern încăperii, dar în același timp este soluţia perfectă pentru cei ce doresc o baie fără racorduri la vedere. 

Lavoarele disponibile se disting prin aspect distins, sunt supuse unor tratamente speciale antimucegai și anticalcar, fapt pentru care întreținerea devine o sarcină facilă.

Selectează lavoare realizate de producători consacraţi

În cazul obiectelor sanitare şi a accesoriilor pentru băi, achiziționarea unor obiecte ce poartă numele unui brand celebru nu este un moft, este o garanție a calității. Marii producători au dezvoltat tehnologii speciale, astfel lavoarele, căzile şi celelalte obiecte sanitare pot fi exploatate timp îndelungat, în condiții normale sau în condiții intense. Grohe, Geberit, Ideal Standard, Cersanit, Villeroy&Boch sunt doar o parte dintre producătorii de ceramică sanitară care continuă să satisfacă şi cele mai înalte așteptări.

Avantajele unui lavoar din ceramică

Aspectul estetic este un avantaj care nu poate fi ignorat. Un lavoar ceramic contribuie la desăvârşirea unei băi mici moderne, perfect funcționale. Lavoarul este o investiţie de durată. Dacă este întreținut conform instrucțiunilor poate arăta ca nou zeci de ani, fără a-şi modifica aspectul. Lavoarul ceramic reprezintă soluția potrivită de a beneficia de confort maxim chiar şi în spațiile de dimensiuni reduse. 

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *