Bucătăria visurilor tale din 2017

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Ai tot amânat momentul amenajării bucătăriei în speranţa unui nou trend şi stil care să ţi-se potrivească mai bine?! Ei bine, acum este cel mai potrivit moment să începi să te documentezi cu privire la noile trenduri, care vor face furori în 2017 în materie de amenajat bucătării.

Pentru că este epoca reîmprospătării, nici amenajarea bucătăriei nu a fost privată de acest fenomen, astfel că 2017 va fi anul în care se vor reinterpreta şi ajusta tendinţele din anii anteriori, desigur cu câteva aspecte şi adăugiri de notă actuală şi nemaivăzută până acum într-o bucătărie obişnuită.

bucatarie gri cu accente industriale

Picture 1 of 10

Să aruncăm un ochi peste cele mai importante trenduri care se prefigurează pentru 2017:

1.Chiuvete din ceramică colorate:

O noutate pentru piaţa din România o va reprezenta chiuvetele din ceramică, dar nu obişnuite, sau albe ca cele din toaletă, ci cu forme şi culori din cele mai inedite. Se va merge pe un stil rustic, astfel acestea vor avea cuva adâncă şi mare, integrată perfect în blatul de lucru. Culorile vibrante vor crea un contrast perfect cu mobilierul minimalist.

2. Accente industriale:

Îţi doreşti ca bucătăria ta să i-a toate privirile, ei bine, adaugă câteva elemente de influenţă industrială şi instantaneu bucătăria ta va avea un cu totul şi cu totul alt aspect. Poţi opta pentru: un corp de iluminat cu abajur metalic, un perete din cărămidă aparentă sau un blat de lucru din materiale neobişnuite: beton şlefuit, inox sau quartz.

3. Combinaţii de materiale în compoziţia blaturilor:

Blatul de lucru din bucătărie nu va mai fi simplu, din lemn, în 2017 se poartă combinaţiile extravagante, aşa ca alege cu încredere să combini quartz-ul cu piatra naturală sau cu inoxul. Ca un mic sfat anul 2017 va fi anul griului şi a nuanţelor de bej, aşa că aceste combinaţii vor face cu siguranţă furori.

4. Mobilier în culori închise:

Deşi până acum ceva vreme se fugea de culorile închise în anul care urmează se va merge doar pe aceste culori, chiar şi în amenajarea unei bucătării de mici dimensiuni. Nuanţele închise sunt considerate a fi mai chic şi mai elegante, astfel un mobiliar în nuanţe puternice şi închise va contrasta foarte bine cu pereţii albi sau într-o nuanţă deschisă. Nuanţele favorite ale mobilierului fiind: negru, gri şi wenge.

5. Corpurile de iluminat:

Corpurile de iluminat nu mai sunt de multă vreme doar nişte surse de lumină în exclusivitate, acestea au devenit treptat adevărate opere de artă, putând lua orice formă şi putând fi confecţionate din absolut orice material vă doriţi. În 2017 corpurile de iluminat vor deveni şi elemente de decor, tendinţele pe care acestea vor merge vor fi jocurile geometrice.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *