Decorarea unei bucătării de bloc în roșu și gri

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Dacă îți dorești o bucătărie modernă și colorată, noi te ajutăm cu câteva idei de amenajare ce ar putea fi pe placul tău.

decorarea unei bucatarii in rosu si gri 02

Picture 3 of 10

Înainte de a mobila bucătăria trebuie să știi ce combinație de culori îți dorești și cum crezi că ar trebui să le alegi în funcție de obiectele ce vor exista.

Noi îți propunem combinația roșu-gri, o combinație care exprimă relaxare datorită griului care este o culoare ce inspiră o zi ploioasă în care tot ce ai de făcut este să stai fără să te ocupi de treburile din casă. În același timp combinația aceasta ne oferă și un impact la vedere datorită roșului care este o culoare aprinsă, plăcută de majoritatea lumii și foarte folosită.

Trebuie să știți că mobila roșie este puțin mai greu de întreținut decât cea albă, dar dacă sunteți un fan a acestei culori o puteți alege cu încredere.

Puteți folosi nuanțe de gri și roșu închise cât și deschise, depinde de gusturile fiecăruia, la acestea asortând electrocasnice negre pentru a fi în ton.

Mobilierul poate fi unul pe colț, cu un blat gri închis, iar rafturile și sertarele de culoare roșie, chiar și un roșu lucios. Frigiderul ar arăta bine într-o nuanță de gri metalizată, mai ales dacă vă alegeți un frigider mare care va ocupa destul de mult loc în bucătăria dumneavoastră. Lângă frigider va fi poziționat cuptorul, care ar arăta bine în culoarea negru, iar mobilierul de lângă fiind de același roșu aprins, lucios. Masa de bucătărie, pentru a fi puțin mai diferită este recomandat să fie aleasă incoloră, deci de sticlă. În acest mod va oferi încăperi senzația de spațiu mai mare decât este. Scaunele, fie înalte tip bar, sau mici, alese în ambele nuanțe de roșu și gri vor capta de asemenea atenția.

Pereții încăperii nu trebuie să fie colorați, pentru că asta ar însemna că am abuza de aceste 2 culori, ochii fiind obosiți din această cauză, căci nu am mai știi unde să ne uităm prima dată, peste tot existând culoare. De aceea este recomandat ca pereții să rămână albi. Eventual, pentru menținerea curățeniei putem folosi faianță până la jumătatea acestora.
Dacă alegem și alte electrocasnice, de exemplu roboți de bucătărie, hotă sau mașină de spălat vase, acestea pot fi în alb sau negru.

Dacă vrem ca bucătăria să fie cât mai confortabilă, iar spațiul este de partea noastră, poziționăm o canapea sau un colțar în cazul mobilierului de colț, în culoare neagră.

Este important ca bucătăria să nu fie încărcată atât cu mobilier, cât și cu foarte multă culoare, pentru că vrem ca noi, familia noastră și musafirii să se simtă bine întâmpinați de o încăpere primitoare.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *