5 dormitoare amenajate într-un stil sobru

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Cum ar arăta dormitorul ideal după opinia dvs.? Sobru, vesel sau în culori neutre? Deşi nu acordăm prea multă atenţie acestei camere, dormitorul este camera în care ne petrecem cel mai mult timp din toată casa.

În dormitor dormim cel puţin 7-8 ore pe noapte (sau cel puţin aşa ar trebui) şi aşadar devine spaţiul cel mai util din întreaga locuinţă. Dacă sunteţi o persoană mai sobră, mai retrasă, fără prea multă fantezie, creativitate, nu suportaţi culorile foarte deschise şi nici nu vă deranjează combinaţiile de alb şi negru, vă prezentăm cinci idei de dormitoare amenajate într-un stil sobru.

5 dormitoare sobre4

Picture 1 of 11

Dormitorul – sau spaţiul dvs. personal

 Încă din adolescenţă, dormitorul devine un loc în care tinerii se refugiază pentru a asculta muzică, pentru a citi, pentru a învăţa, sau pentru alte activităţi specifice vârstei, dar, desigur, şi pentru a se odihi. Dormitorul devine un spaţiu personal de care nu ne putem lipsi, locul în care intimitatea se împleteşte cu buna-dispoziţie şi cu armonia în cuplu. În funcţie de preferinţe şi de trăsăturile de caracter, avem o mulţime de posibilităţi de amenajare a dormitorului. În cazul de faţă, vă prezentăm un stil mai sobru de amenajare a dormitorului, cu cinci exemple concludente, fotografii inspiraţionale.

Modele de amenajare sobre ale dormitorului dvs.

Fotografiile ce aparţin Domino înfăţişează cinci dormitoare diferite ale unor persoane cu viziuni ceva mai realiste şi nepretenţioase. Aşadar, fie că vorbim de dormitorul unei fete sau al unui băiat, acesta poate deveni sobru, elegant, fără prea multe accesorii sau culori stridente, afişe cu trupe de muzică sau ursuleţi atârnaţi de pereţi. Atât domnişoarele cât şi cavalerii care vor să opteze pentru un stil de amenajare interioara a dormitorului mai sobru, pot cere părinţilor acest lucru, pentru a se simţi bine în spaţiul pe care îl au la dispoziţie. O dată cu înaintarea în vârstă, tinerii vor adopta acest stil sobru de amenajare, care conferă întregii locuinţe un aspect deosebit.

Modele de dormitoare sobre în care spaţiul este perfect eficientizat

 În general, tinerii adoptă acest model de dormitoare sobre. Într-una din fotografii ilustrând creaţia designerului Jamie Oliver, este expusă o cameră a unei adolescente care pune mai mult accent pe decorul natural, pe curăţenie, pe combinaţii alb-negru, decât pe roz sclipitor şi pe paiete. La fel se întâmplă şi în cazul copilei de 9 ani pasionată de citit, de culori calde şi de o amenajare cât mai simplă şi mai sobră, care a reuşit să îşi surprindă părinţii şi prietenii cu stilul de decorare sofisticat şi totuşi sobru!

sursa foto: Domino

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *