Cum alegi o lenjerie de pat?

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Somnul – prieten sau inamic pentru fiecare dintre noi. În oricare dintre tabere s-ar afla, cele 8 ore de somn sunt esențiale pentru ca ziua următoare să decurgă în parametri normali. Dacă acest condiții nu sunt întrunite putem vorbi despre o stare de dispoziție proastă, o productivitate mai scăzută și foarte puține zâmbete.

Cum alegi o lenjerie de pat

Picture 1 of 2

Există, totuși, soluții la îndemâna oricui pentru a face pași importanți spre un somn liniștit și odihnitor. Unul dintre primele lucruri la care ne gândim este alegerea unei lenjerii de pat confortabile, ceea ce se traduce printr-un factor în minus care să dăuneze somnului bine-meritat. De la primul gând și până la achiziția lenjeriei va trebui să treci prin câțiva pași, așa cum urmează să descoperi. Evident, înainte să achiziționezi noua ta lenjerie ar trebui să iei dimensiunile patului, astfel riști să cumperi o lenjerie prea mare sau prea mică. Mai apoi ține cont de culorile pe care le ai în dormitor. Ar fi ideal să creezi un contrast cât mai plăcut între pat, culoarea peretului și setul de mobilier – nu este chiar atât de ușor pe cât sună, dar multitudinea de modele disponibile astăzi îți ușurează misiunea cu siguranță.

Dormitoarele sobre pot fi ”resuscitate” dacă alegi o lenjerie colorată. Această alegere ține doar de gustul tău. Fie că te decizi asupra unei lenjerii cu print digital, cu motive florale, geometrice sau una simplă, important este să se asorteze perfect cu mobilierul, culoarea pereților, draperia sau cu orice obiect care completează ambientul dormitorului tău. Așadar, lenjeria trebuie aleasă cu la fel de multă grijă cum ai ales și mobilierul. N-ai vrea să strici totul cu o pată de culoare nepotrivită.

Chiar și așa, cel mai important aspect este confortul pe care ți-l oferă. Un somn odihnitor este esențial pentru a putea face față cu brio orelor petrecute la birou. Știm că trebuie să ne acordăm opt ore de somn în fiecare noapte – însă doar orele contează?

Știai că somnul tău este afectat dacă dormi în așternuturi confecționate exclusiv din materiale sintetice? Într-o lenjerie de pat sintetică ba îți va fi prea cald, ba prea frig. De aici rezultă un somn agitat și inconfortabil, care va duce repetat la acumularea oboselii și evident la lipsa de concentrare în timpul zilei. Lipsa bumbacului din compoziția lenjeriei se traduce prin lipsa absorbției de umezeală pe timpul nopții, dar și printr-o senzație de disconfort constant.

Desigur, te gândești la o lenjerie de pat trainică din bumbac. Este, bineînțeles, soluția ideală pentru confortul tău. Dacă anterior am adus vorba despre momentele din timpul nopții în care e prea cald sau prea frig, iată că magazinul online VisePufoase.ro îți pune la dispoziție lenjerii din bumbac, plăcute la atingere și adaptabile la temperatura corpului. Încă un plus de valoare al acestor lenjerii este reprezentat de versatilitatea lor: le poți folosi atât vara cât și iarna, iar parfumul plăcut al lenjeriei proaspăt spălate rezistă mai mult. Sunt ideale dacă pui preț pe calitate și confort și știm că asta te definește.

Dacă ești o persoană care adoră eleganța, înainte să cheltui prea mult râvnita lenjerie din mătase naturală află că există un înlocuitor la un preț accesibil oricui: lenjeria din bumbac dublu satinat. Cum spune numele, este o lenjerie confecționată dintr-un strat dublu de bumbac 100% satinat. Lasă-ți somnul mângâiat de atingerea delicată a acestui material!

Pentru persoanele ocupate sau cărora pur și simplu nu le face plăcere să calce câțiva metri de lenjerie, Vise Pufoase vine cu o variantă și în acest caz. Dacă faci parte din această categorie, soluția pentru tine se regăsește în categoria de lenjerii creponate de calitate. Așa scapi de două probleme dintr-o lovitură: somn agitat și timp pierdut. Garantat, senzația de confort va fi aceeași ca într-o lenjerie peste care treci de câteva ori fierul de călcat. De ce să nu economisești timp prețios și să petreci cele 8 ore de somn într-o lenjerie de calitate?

Un alt criteriu de alegere este, bineînțeles, calitatea. Nu ai vrea ca, după o spălare, materialul să se rărească, iar culorile să pălească. Acesta este motivul pentru care clienții Vise Pufoase au fost întotdeauna mulțumiți, pentru că întotdeauna am pus accent pe raportul calitate-preț. Lenjeriile sunt realizate în fabricile cu tradiție din Pucioasa și Mizil, unde accentul se pune mereu pe calitatea și trăinicia materialului.

Perioada în care îți vei cumpăra noua ta lenjerie de pat joacă și ea un rol important. De exemplu, pentru iarnă cea mai potrivită alegere este o lenjerie pufoasă, care să-ți asigure căldura necesară pe timpul nopții, precum lenjeriile Cocolino sau Rabatt. Dar să nu mai vorbim despre iarnă și să ne bucurăm de termperaturile prietenoase de afară. Așadar, pentru că vara disconfortul termic este ridicat, cu siguranță nu simți nevoia unui pat călduros pe timpul nopții. O lenjerie dintr-un material subțire și delicat la atingere este o alegere mai mult decât perfectă.

Așteptăm comanda ta la VisePufoase.ro. Cu peste 900 de produse active pe site, ai la dispoziție o paletă largă de lenjerii sau alte articole de dormitor care îți vor facilita somnul dulce pe care îl râvnim cu toții.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *