20 mp ingenios amenajați

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Cum vi se par 20 mp pentru o locuință, un apartament? Personal eu nu prea mă împac cu această cifră, mai ales când mă gândesc la acele zile în care mă apucă plânsul pentru că am impresia că stau într-o cutie de chibrit (în cazul meu, doar livingul are această dimensiune).

Ei bine, niște talentați arhitecți, noua generație cum li se mai spune, nu numai că au demonstrat cât de eficienți pot fi 20 mp pătrați, că poți integra cu succes un dormitor intim, un living primitor, o bucătărie modernă, utilată cu tot ceea ce ai nevoie (să poți deveni și un masterchef, dacă îți dorești), dar au arătat că poți beneficia și de foarte mult bun gust, fără să fie nevoie de prea mult efort.

În astfel de situații, limită și limitate, îți dai seama cât de importantă este intervenția unui specialist, a unei persoane cu viziune, care gândește în forme, dimensiuni și culori.

Făcând turul virtual, parcurgând fiecare spațiu în parte, mi-a atras atenția bucătăria în mod deosebit, motiv pentru care am și meditat asupra sa mai mult timp. Într-un spațiu de doar câțiva metri lungime, specialiștii din cadrul biroului de arhitectură Le Département, au reușit să încorporeze strictul necesar pentru o bucătărie perfect funcțională, plită, cuptor electric, hotă, chiuvetă plus spații de depozitare.

Numai privind imaginile de dinainte de renovare poți să înțelegi cu adevărat transformarea prin care a trecut acest studio de numai 20 mp. Este foarte adevărat că paleta cromatică, lumina artificială utilizată ca artificiu, renunțarea la uși sau recurgerea la cele glisante au contribuit la crearea acestui cadru, însă pentru a reuși un astfel de succes în amenajarea interioară ai nevoie de cunoștințe și de un simț al esteticului bine cultivat.

Voi ce părere aveți, ați mai văzut alți 20 mp la fel de ingenios amenajați?

001-Inainte-de-renovare

Picture 1 of 15

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *