5 tipuri de cartușe pentru imprimanta ta

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Știm cât de important e ca documentele tale să fie imprimate la calitate cât mai bună, astfel încât să fie o dovadă a profesionalismului tău. Mai ales când trebuie să printezi foarte mult, ai nevoie de cartușe compatibile pentru imprimante de cea mai bună calitate.

Iată cinci tipuri de cartușe care nu îți vor face probleme și te vor ajuta să imprimi documente cu acoperire foarte bună:

  • Kyocera tk-5150 (m) toner compatibil

Acesta se găsește acum la un preț promotional. Cu ajutorul acestuia poți tipări aproximativ zece mii de pagini, iar dacă printezi un minim de cinci pagini pe săptămână te asiguri că produsul nu de va deteriora. Acoperirea text standard a acestui toner este de 5%. Cartușul este compatibil cu imprimantele KYOCERA ECOSYS P6035cdn, M6035cidn, M6535cidn.

  • Kyocera tk-7205 (bk) toner compatibil

Tot din categoria cartușe compatibile pentru imprimante face parte și acest produs. Dacă îl utilizezi pentru imprimanta ta vei putea să imprimi un număr de aproximativ 25.000 de pagini cu acoperire text standard de 5%. Tipărirea regulată a cel puțin cinci pagini pe săptămână te asigură de faptul că produsul nu se va deteriora și va continua să imprime la standarde ridicate de calitate, atât în ceea ce privește textul, cât și grafica. Cu această capacitate mare, de 25.000 de pagini, tonerul este perfect pentru birourile în care se tipărește în cantități mari. Este compatibil cu imprimantele de tip KYOCERA ECOSYS P6035cdn, M6035cidn, M6535cidn.

  • Ricoh 841505 (c) toner compatibil

Dacă nu ai nevoie de un cartuș pentru imprimantă cu capacitate foarte mare, Ricoh 841505 (c) toner compatibil este soluția ideală. Este de o calitate foarte bună și tipărește aproximativ 9500 de pagini cu acoperire text standard de 5%. Pentru a evita deteriorarea sa se recomandă tipărirea regulată a cel puțin cinci pagini pe săptămână. Acest cartuș este compatibil cu imprimanta RICOH AFICIO MPC2051/2551.

  • Lexmark x463/ x464 / x463h21g toner compatibil

Acest cartuș are capacitate de tipărire de nouă mii de pagini cu acoperire text standard de 5%. Este alternativa ideală a cartușului original Lexmark. La costuri reduse, ai parte de rezultate excelente pe hârtie, cu condiția să tipărești cinci pagini pe săptămână pentru a evita deteriorarea produsului.

  • Ricoh 841431 (y) toner compatibil

Un alt cartuș compatibil pentru imprimante este modelul Ricoh 841431 (y). Acesta tipărește aproximativ 16.000 de pagini cu acoperire text standard de 5%. Acest model este compatibil cu imprimante de tip RICOH AFICIO MPC3001/3501.

Tipăriturile de calitate dau o notă în plus de profesionalism. Tocmai de aceea, este important să găsești cartușe pentru imprimante de calitate, dar și potrivite pentru nevoile tale. Dacă ai nevoie de o imprimantă într-un birou în care tipăriturile sunt la ordinea zilei, documentează-te și investește într-un cartuș cu capacitate mare, astfel încât să nu trebuiască să îl înlocuiești la perioade scurte de timp.

Pe site-urile de specialitate găsești toate informațiile necesare pentru a fi sigur că modelul de cartuș este potrivit pentru ceea ce ai nevoie, pentru a obține tipărituri de calitate și pentru a fi compatibil cu imprimanta.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *