Amenajarea unei locuințe de 46 mp

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Amenajarea unei locuinte de 46 mp 01

Picture 1 of 10

În 46 mp putem crea un cămin modern și mobilat cu toate lucrurile de care este nevoie.

Locuința pe care vă vom prezenta-o este una mobilată în culori neutre, ca aceasta să dea o influență de clasitate, eleganță, însă în același timp este cât se poate de modestă, căci nu include niciun obiect de mobilier scump.

Cum spuneam, o casă mică va conține strictul necesar, iar dacă se întâmplă să mai rămână spațiu, bineînțeles că se pot adăuga și alte lucruri. De preferat ar fi ca locuința să nu fie foarte încărcată deoarece astfel nu va mai rămâne loc de deplasare, de lucru, de aceea majoritatea mobilei va fi micuță.

Nuanțele de bej, maro, crem și gri sunt asortate perfect, aducând o stare de bine. Living-ul este mobilat cu o canapea de tip șezlong, un corp cu sertare pentru depozitare pe care este așezat televizorul. Canapeaua este de culoare crem foarte deschisă, iar corpul pe care este televizorul este alb, în combinație cu bej. Din tavan atârnă o lustră neagră, care dă o notă de eleganță. Tot în living există o masă de culoare crem, cu niște scaune transparente. De ce transparent? Pentru că în acest fel pare că nici nu există, deci locul se mărește vizual. Pe pereți sunt tablouri de diferite modele, care ajută camera să nu fie plictisitoare și monotonă și care oferă un aer de clasic încăperii.

Bucătăria are aceleași scaune transparente, mobila de bucătărie este albă,  însă conține și ceva tonuri de maro,bej. Bucătăria este una deschisă, așa că trebuie să se asorteze cu living-ul.

Chiar de la intrarea în casă suntem întâmpinați cu tablouri puse unul lângă altul pe un perete, deci casa te atrage cu siguranță de când ai pășit în aceasta.

Dormitorul este amenajat în același ton de alb,negru, crem. Patul este alb, de fiecare parte a acestuia existând câte o noptieră, în alb și crem. Deasupra acestora, doua veioze negre, la fel ca cea din living, doar că mai mici. Nu lipsesc nici de aici tablourile. După dormitor există un perete despărțitor de care este lipit un birou pe colț, perfect pentru munca de acasă, sau pentru temele copiilor.

Baia este complet îmbrăcată în gresie și faianță bej, maro. Ai putea spune că este chiar marmură la felul în care arată acolo. Cada este înlocuită cu o cabină de duș, având un perete acoperit în faianță, restul fiind transparent. Chiuveta și dulăpiorul de dedesubt sunt albe, iar restul accesoriilor din baie, cum ar fi suportul de prosoape, sunt argintii. Pereții din restul casei sunt simpli, albi.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *