Apartament alb, de 90 mp

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Amenajările albe, luminoase ocupă loc fruntaș printre preferințele noastre pentru că atunci când pășești într-un astfel de spațiu, ai impresia că pătrunzi într-o altă lume. Nimic nu pare mai strălucitor decât un interior decorat în albul pur, în care soarele poate să pătrundă și să creeze o atmosferă caldă.

apartament-alb-de-90-mp-1

Picture 1 of 31

 

Ceea ce face ca acest apartament alb, de 90 m, denumit de designerii ce l-au conceput Urban Spaces, să exceleze la capitolul design interior, este atmosfera obținută prin jocul de forme și accentele de culoare inserate într-un fundal alb.

Astfel, apartamentul alb cu o suprafață de 90 mp devine preferatul meu, deoarece inspiră un aer proaspăt atât prin cromatică, preponderent albă, cât și prin liniile simple, întrerupte discret, ici colo, de volume delicate. Amenajarea a fost concepută pentru o mamă și cele două fiice ale sale în vârstă de 11 și, respectiv, 7 ani.

Livingul se evidenția prin candelabrul modern poziționat deasupra mesei de dining, care de altfel devine piesa de rezistență, obiectul în jurul căruia ia naștere întregul decor. Eleganța albului este completată de accesorii pline de culoare, aranjamente florale sau fructe.

Spațiile de depozitare, atent concepute pentru a fi ascunse, sunt dotate cu uși glisante, fiecare centimetru fiind fructificat la maximum și accesorizate cu sisteme silențioase de deschidere a ușilor sau prinderi ascunse.

Dressingul este prevăzut cu un sistem rotativ și este una dintre piesele de mobilier personalizate. A fost gândit special pentru a depozita mai multe perechi de pantofi într-un spațiu extrem de mic. Ușa dormitorului este de fapt o ușă culisantă inclusă în dressing. Practic, treci prin dressing pentru a intra în dormitor.

Nici camerele pentru copii nu fac notă discordantă, păstrând același stil, în linii simple, inundat de albul pur, imaculat. Designul pieselor de mobilier include accente de culoare, precum verde sau albastru, care dau o notă caldă și o atmosferă veselă. Aceste două culori sunt preferatele fetițelor. Mobilierul pentru camerele copiilor, în general, necesită multe spații pentru depozitare, spații în care aceștia să-și așeze visurile, cărțile și figurinele. În cazul de față, s-a dorit în plus un spațiu curat și aerisit, iar petele de culoare dau naștere unui decor prietenos și vesel, unde copiii se pot retrage și lucra fericiți la proiectele lor.

Mobilierul din întregul apartament a fost realizat pe comandă de LINIA, noua divizie a Laboratorului de Arhitectură, specializată pe conceperea și execuția pieselor de mobilier. Însă, poți apela cu încredere la ei și pentru reparații, revopsiri sau recondiționări. Materialele folosite au fost MDF vopsit și piatră naturală în baie.

Frumoasa pianină este a lor, iar designerii de la Laboratorul de Arhitectură își amintesc cum beneficiarele le cântau colegilor de la LINIA pe măsură ce montau mobilierul.

Interioare la cheie | Apartament Urban Spaces

Concept amenajare: Laboratorul de Arhitectură

Execuție mobilier: LINIA Furniture

Colaboratori: Luminna, MOIR

Tip: rezidențial, 4 camere

Suprafață: 90 mp

Locație: București, complex Urban Spaces

An execuție: 2014

Stil: minimalist, modernist

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

2 Responses

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *