Apartament de 77 mp amenajat pentru o familie cu doi copii

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

E dificil ca un apartament de 77 mp să fie amenjat astfel încât să satisfacă atât nevoile părinților, cât și pe cele ale copiilor.

10

Picture 1 of 5

Cu toate acestea, designerul Olga Tarasenko a reușit să transforme spațiul astfel încât toată familia să se bucure de funcționalitatea lui. Iată cun designerul a reușit să maximizeze spațiul pentru depozitare, dar și cel pentru joaca celor doi copii.

Confortabil și relaxant. După discuții îndelungi cu proprietarii, designerul Olga Tarasenko a început să renoveze apartamentul ținând cont de cele trei elemente care trebuie să constituie baza amenajării: modern, funcțional și ludic.

Compartimentarea apartamentului a constat în plasarea unei zone extinse de depozitare chiar la intrarea în locuință, combinarea bucătăriei cu livingul și identificarea dormitoarelor destinate cuplului și copiilor.

Delimitarea sufrageriei de bucătărie. În ceea ce privește funcționalitatea, designerul a ales să delimiteze partea de luat masa de partea de living printr-o serie de piloni de lemn.  Această transformare a peretelui permite păstrarea integrității spațiului și iluminarea zonelor cu lumină naturală, separând vizual bucătăria de living.

În camera de zi au fost reinterpretate accentele de culoare ale soarelui și cerului. Totodată a fost folosit și turcoazul pentru a unifica vizual zonele distincte ale apartamentului. În plus, el a mai fost folosit și în bucătărie, pe peretele care se îmbină cu mobila. De fapt, turcoazul a devenit un laitmotiv al casei, el regăsindu-se chiar și în sufragerie, pe rafturile de depozitare, în balcon pe ușile dulapului și în dormitor pe mici obiecte decorative.

Decorarea simplă a dormitorului matrimonial. În ceea ce privește amenajarea dormitorului, designerul a optat pentru un stil simplu, minimalist, care nu iese în evidență foarte mult. Însă culorile alese, nuanțele de bej și accentele de turcoaz, îl fac să pară foarte intim, familial și îi dă o notă de îndrăzneală.

Biroul din balcon. Balconul a fost transformat într-un spațiu de lucru ce se bucură de o vedere panoramică deosebită. Ferestrele ample sunt cele care-i dau biroului nota de misteriozitate.

Dormitorul copiilor, spațiu viu și vesel. Pentru dormitorul copiilor, designerul Olga Tarasenko a mizat pe culori pastelate, combinate cu mobilierul din lemn. Accentele sunt date de cele două paturi identice, dar și de masa folosită pentru jocurile și activitățile de zi cu zi.

 Sursă foto: design-homes.ru

 

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *