Balcoane mici – 10 idei de amenajare

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Prev1 of 10
Use your ← → (arrow) keys to browse

Balcoane mici… hmm…. Câți dintre voi nu vă confruntați cu asta? Sunt singură că suntem destui. Ori, din acest motiv mi-am propus să caut 10 idei minunate pentru amenajarea balcoanelor mici.

Dacă aveți norocul să stați la casă, faptul că balconul nu este suficient de mare (sunt sigură totuși că ați avut grijă să proiectați unul suficient de încăpător, tocmai din cauza neajunsului de dinainte), aproape că nici nu mai contează, însă cu siguranță ideile noastre vă vor inspira și pe voi.

Pentru noi, ceilalți, balcoanele mici sunt o realitate apăsătoare. Unele sunt atât de înghesuite încât nici prin cap nu-ți trece că ar putea arăta altfel decât un spațiu de depozitare sau locul unde îți usuci rufele. Cu toate acestea, astăzi vă arăt că balcoanele mici pot fi și altfel, pot arăta spectaculos, se pot transforma în mica noastră oază de relaxare.

Ce părere aveți, vă plac?

Balconul bar

Când ai balconul mult prea lung, dar prea puțin lat, cum te poți juca cu acest spațiu? Nimic mai simplu! Optează pentru o masă îngustă, dar suficient de lată cât să găzduiască niște pahare, cel puțin. Dacă o vei monta de jur împrejurul geamurilor, atunci vei crea un fel de bar la înălțime, dacă stai la un etaj superior. Pentru a simula și mai mult un colț din acest cadru optează pentru scaune de bar. În general, acestea au fost proiectate pentru a nu ocupa foarte mult spațiu.

20-de-balcoane-mici-1CONTINUARE – Vezi următoarele idei de amenajare  a balconului

Prev1 of 10
Use your ← → (arrow) keys to browse

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *