Separatoarele de camera – iată 15 idei ingenioase care arată cum poți să îți transformi locuința mică într-una practică și spațioasă

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Separatoarele de cameră devin din ce în ce mai mult o soluție aflată la îndemâna designerilor mai ales pentru amenajarea locuințelor mici, construite în stil open space sau pentru amenajarea blocurilor vechi, acolo unde proprietarii au renunțat la pereții interiori din dorința de mai mult spațiu.

Cu toate că uneori pereții par să ne încurce, nu trebuie exclusă definitiv ideea de delimitare interioară. Pereții sunt înlocuiți cu soluții moderne și cu un design atrăgător, astfel că locuința devine din ce în ce mai atrăgătoare atât pentru cei ce locuiesc aici, cât și pentru cei ce o vizitează.

Un separator de cameră poate fi construit din numeroase materiale, pornind de la lemn și până la metal, în funcție de necesități și mai ales ținând cont de elementele de design interioare.

01

Picture 1 of 14

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *