Casă clasică amenajată în stil modern

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

casa clasica amenajata in stil modern 010

Picture 1 of 12

Când auzim termenul de „clasic”, automat ne gândim la lux, eleganță. Însă „clasic” nu înseamnă mereu doar eleganță, ci poate însemna și simplitate, modestie.

Casa din imagini este o casă reamenajată, ce combină stilul modern cu cel clasic. Este de un alb imaculat, adusă în tonul modernității prin detaliile colorate din aceasta. La intrare se afla un cuier colorat, care atrage atenția și este punctul de atracție între tot albul. Podeaua este închisă la culoare, aceasta fiind ori gresie ori parchet. Ceea ce face casa deosebită sunt ferestrele care au o formă diferită față de cele cu care suntem obișnuite și tavanele care sunt înclinate.

Living-ul este compus dintr-un colțar, un dulap jos și un televizor poziționat în perete. Casa este open space deoarece camerele sunt îmbinate. De exemplu, living-ul și dining-ul sunt aproape în același loc. Singurul lucru care desparte vizual bucătăria de cele 2 spații este un stâlp destul de lat. Într-un colț a fost adăugat un scaun și un mic loc unde se poate servi mic dejunul sau o gustare. De ce este toată casa albă? Albul este soluția perfectă pentru a avea foarte multă lumină în casă, de aceea toate lucrurile sunt albe, exceptând câteva obiecte de mobilier, cum ar fi scaunele galbene, care sunt pata de culoare în cameră.

La fel și în dormitor, totul este alb. Pata de culoare o aduc tapetul cu un model viu colorat și covorașele. Așternutul și pernele ce acoperă patul sunt, bineînțeles, albe. Dulapul a fost tăiat, astfel încât să se poată potrivi în colțul camerei pentru că pereții sunt înclinați. Până și noptiera este albă, aproape neobservabilă în cameră.

Pe holul dinaintea dormitorului există un fotoliu maro așezat în colț, acesta oferind căldură holului datorită culorii plăcute și foarte în voga, de asemenea. În dining există o fereastră mare, chiar în fața mesei, iar atunci când mănânci ai senzația că ești într-un spațiu mult mai mare. Șemineul este și el de efect, pentru că nu este alb ca restul mobilei. În aceeași încăpere se află canapeaua pe colț, care nu este perfect albă, ci se aseamănă cu nuanța untului. Pe ea exista perne mici și viu colorate, care din nou aduc ceva aparte camerei.

Încăperea diferită din această casă este bucătăria. Este singura care nu are doar mobilier alb, ci și negru. Toată lumea știe că această combinație este mereu în vogă, fiind foarte plăcută de designeri, dar și de restul oamenilor. Dulapurile de jos sunt într-adevăr albe, însă cele suspendate sunt negre, la fel și blatul de bucătărie, cuptorul făcând parte din partea albă de mobilă. Scaunele sunt unele înalte, ca de bar, negre. Și nu în ultimul rând, baia.

Baia se asortează cu bucătăria, fiind mobilata în alb, negru și un maro-roșiatic. Gresia este neagră cu detalii albe, în timp ce faianța este albă cu detalii negre. Nu există o cadă, ci o cabină de duș cu geamurile transparente, fără perdea, ceea ce face încăperea să pară mai mare. Tot aici există și mașina de spălat și uscătorul de rufe. Deși baia este oricum destul de spațioasă, faptul că în locul căzii a fost aleasă cabina de duș este un plus, făcând-o și mai mare.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *