Căsuța perfectă cu 2 camere

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Casa rustică de 2 camere pe care oricine și-ar dori-o.

casuta perfecta cu 2 camere 01

Picture 1 of 10

O casă micuță poate fi câteodată mai primitoare decât una de dimensiuni mari, dacă știi cum să o amenajezi.

Această casă este amenajată în stil rustic, astfel încât culorile, cât și arhitectura ei sunt pe un anumit stil. Pereții acesteia sunt galbeni, iar acoperișul este de un verde foarte atrăgător. Dacă sunteți genul de persoana ce preferă viața la curte sau dacă vă doriți ca locul unde vă petreceți vacanțele să fie unul liniștit și modest, această casă este alegerea perfectă pentru dumneavoastră.

Mobilierul este vintage, ferestrele arcuite și cu obloane, iar lângă acestea sunt așezate 2 lustre într-o formă interesantă. În mijlocul living-ului ne bucurăm de o canapea mare și confortabilă, pe care pune niște perne care oferă o pată de culoare încăperii. În fața acesteia se afla o măsuță albă, din lemn, ce se potrivește culorii canapelei. În living puteți avea și un televizor, o bibliotecă sau alte obiecte de mobilier.

Dormitorul este la fel de primitor, acesta nefiind încărcat cu prea multă mobilă. Principale sunt patul și un dulap pentru haine. În fața patului este fereastra, de această data una până în pământ, ce îți permite să ieși și să observi împrejurimile. Nu are obloane, însă are o draperie albă, aproape transparentă, vaporoasă. Din nou, această decorație ne face să ne simțim ca într-o poveste, iar trezindu-ne cu această imagine ne oferă o stare de relaxare, mai ales dacă așezăm casa într-o zonă cu multa verdeață. În dormitor avem opțiunea de a aduce un birou, sau un fotoliu vintage ce ar fi în ton cu restul casei, alb sau chiar colorat. Pereții acestei camere nu mai sunt bej, de această dată sunt vopsiți într-un galben pal. Este preferată această culoare pentru că deja avem patul, draperia și poate și fotoliul ce sunt albe și nu vrem să încărcăm spațiul cu prea mult alb.

Dacă folosiți această casă doar pentru vacanțe puteți improviza o bucătărie unde puteți prepara un fel de mâncare rapid, dar dacă totuși vreți să locuiți în ea este foarte ușor să amenajați o bucătărie, deoarece living-ul este foarte mare. Punând un perete despărțitor puteți crea o bucătărie foarte frumoasă și nu veți ocupa foarte mult spațiu din living. Puteți la fel de ușor să amenajați o bucătărie și fără acel perete, punând pe jos gresie ca podeaua să nu se murdărească ușor, iar dacă vă e frică de mirosurile ce ar putea ajunge în restul casei vă recomandăm să amplasați o hotă. Cu ajutorul ei, mirosul va dispărea foarte repede.

Afară puteți amenaja o terasă, unde să aveți o masă și câteva scaune. Terasa este perfectă pentru a servi masa în aer liber în zilele calde, când aveți musafiri și nu numai.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *