Livingul lui 2017

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

În fiecare an se adoptă noi stiluri în ceea ce priveşte amenajările interioare mai ales cele din living. Anul 2017 va fi un an care va aduce câteva schimbări semnificative în materie de amenajare a livingului, astfel vom lăsa în urmă trendurile din 2016, unde se mergea pe lucrări de artă cu citate, decoraţiuni din marmură, elemente de mobilier în nuanţa aurului roz sau a cuprului.

fotoliu imblanit

Picture 1 of 12

Trendul home decor pentru 2017 este reinterpretarea elementelor specifice pentru amenajările exterioare, transformându-le în elemente practice de interior.

Anul 2017 este anul în care omul comunică cu natura, de aici şi elementele de amenajare inspirate din cadrul natural.

  • Mobila îmblănită:

Tot ceea ce ţine de palierul scaunelor: fotolii, canapele, taburete sau alte variaţiuni, în 2017 vor căpăta un aspect îmblănit, acesta vă va asigura confortul, căldura dar şi aspectul mult visat.

  • Culori preţioase:

În 2017 se va merge pe o gamă de culori regale, asemenea pietrelor preţioase: albastru safir, violet ametist sau verde smarald sunt doar câteva din nuanţele pe care le puteţi adopta în amenajarea livingului dumneavoastră, în elemente decorative, tapiserii sau chiar pe pereţi.

  • Materiale naturale:

Pentru că trendul din 2017 face legătura dintre om şi natură, poţi alege ca în locul mesei pentru cafea din obişnuita sticlă sau alegi o masă din bucăţi de lemn în diferite forme şi mărimi sau de ce nu chiar din piatră.

  • Gresia de teracotă:

Renunţă la banala gresie albă şi lucioasă din living şi alege să foloseşti o gresie din teracotă, aceasta va lumina şi va da un aspect de căldură şi calmitate livingului tău.

  • Foloseşte catifeaua:

Pentru un living elegant şi sofisticat alege ca culorile pietrelor preţioase să fie puse şi mai bine în valoare de o catifea superbă, care să ia locul vechilor tapiserii.

  • Terariile din livingul tău:

Indiferent cât de mari sau de mici sunt acestea, ele îţi vor schimba nu doar aspectul livingului tău, cât şi calitatea aerului din acesta, având un colţişor de natura chiar la tine-n casă.

  • Marmura:

O poţi folosi în continuare, dar doar în mici accesorii de decorat, nu în elemente cu o suprafaţă foarte mare, aceasta pierzându-şi din fruntaşul loc de anul trecut, dar neexcluzându-se întru totul.

  • Peretele din plută:

Pluta este de obicei folosita în decoraţiunile exterioare, ei bine, în 2017 aceasta va deveni un element central, poţi alege să ai un perete din plută, numai bun pentru a-ţi păstra toate amintirile şi momentele trăite alături de cele mai dragi persoane din viaţa ta.

Pe lângă acestea pluta este un material şic, care aduce o notă diferită de textură spaţiului în care este folosită, dar şi un plus de căldură, un alt beneficiu fiind izolarea fonică a plutei. În consecinţă pluta are numai beneficii, fi totuşi atent cum o integrezi în imaginea de ansamblu a livingului tău 2017.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

2 Responses

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *