Vrei să vinzi puncte ANRP? Află de ce ai nevoie de o echipă de specialiști

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Sfatul cel mai bun de care ar trebui să ții cont este să apelezi la echipe de specialiști în domeniu, echipe care te pot ghida la fiecare pas până când reușești să îți obții compensația.

Mai mult decât atât, timpul de așteptare în momentul în care lucrezi cu profesioniști este scurtat semnificativ. Dacă optezi pentru înaintarea unui dosar către Autoritatea Națională pentru Restituirea Proprietăților, ține cont de faptul că această instituție are zeci de mii de dosare care trebuie soluționate, dosare care au ajuns acolo înaintea ta.

În schimb, dacă alegi să tranzacționezi puncte ANRP pe piață, mai ales dacă alegi să lucrezi cu echipe care oferă consultanță în odmeniu, timpul de așteptare este mult mai scurt. De asemenea, procedurile sunt mult simplificate, fapt pentru care nu durează atât de mult și tu îți obții drepturile în timp scurt, cu eforturi minime.

Pentru a-ți face o idee despre cât de multe dosare încă își așteaptă deciziile de compensare din partea Autorității Naționale pentru Restituirea Proprietăților, este suficient să accesezi site-ul oficial al instituției, unde găsești ultimele date:

„Ca urmare a hotărârilor luate la nivelul comisiilor judeţene pentru stabilirea dreptului de proprietate în temeiul legislației fondului funciar, la Secretariatul Comisiei Naţionale pentru Compensarea Imobilelor (C.N.C.I.) au fost înregistrate  31.945 dosare constituite în temeiul legilor fondului funciar. Dintre acestea, au fost soluţionate până în prezent  24.840 dosare.  

Alte 2.793 dosare au trecut de etapa analizării și, pe măsura completării lor cu documentele solicitate, vor fi introduse pe ordinea de zi a C.N.C.I. în vederea emiterii deciziei de compensare/validare parțială/invalidare.  3.236 dosare au fost returnate de Secretariat autorităților locale, fie înainte de apariția Legii nr. 165/2013, pentru completarea documentației, fie după apariția Legii nr. 165/2013,  la cererea titularilor de dosare, pentru a beneficia de restituirea în natură.”

Evită aceste proceduri complicate, evită timpii lungi de așteptare și apelează cu încredere la echipe de specialiști care te pot îndruma la fiecare pas pe care îl ai de îndeplinit. Serviciile de consultanță pot să fie definitorii pentru tine în momentul în care te confrunți cu asemenea probleme.

Specialiștii care activează în domeniu acționează numai în baza Legii nr. 165/2013 privind masurile pentru finalizarea procesului de restituire, in natura sau prin echivalent, a imobilelor preluate in mod abuziv in perioada regimului comunist in Romania. Poți să apelezi la aceștia cu toată încrederea, tranzacționarea punctelor ANRP devenind astfel un proces mult mai simplu și mai accesibil pentru tine.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *